De jaarlijkse Scootmobieltraining is weer terug in Leek

LEEK – De jaarlijkse Scootmobieltraining is weer terug Op woensdag 4 oktober organiseren het Platform Gehandicapten Leek en de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) de jaarlijkse Scootmobieltraining in en rondom Vredewold aan de Pulvertorenstraat 1 te Leek.

Met deze training willen we u wijzen hoe u het beste met een scootmobiel kunt omgaan. U krijgt ook een kleine theorieles over geldende verkeersregels en dan in het bijzonder de verkeersregels voor de scootmobielers. Waar en wanneer mag u ergens wel of niet rijden, hoe zorg ik ervoor dat ik niet te hard rijd in een voetgangersgebied en nog meer van dit soort vragen passeren de revue. Gedurende de middag is er gelegenheid om uw scootmobiel door de firma Meyra na te laten kijken of een onderhoudsbeurt te laten geven.

De training begint om 13u30 en duurt tot 16u30. Zonder deelnemers, geen training! Daarom geven we u de mogelijkheid om u zich hiervoor op te geven. U kunt zich opgeven door te bellen naar Tessa Witteveen van SBV, via telefoonnummer 0512-544610 of [email protected]. We zien uw aanmelding graag tegemoet en daarom zeggen we graag, Tot 4 oktober in Vredewold.

   
Back to top button