Succesvol paasweekend op Landgoed Nienoord

LEEK – Pasen is dit jaar weer groots gevierd in Familiepark Nienoord! Op zowel eerste als tweede paasdag was het Familiepark geopend en ondanks dat het weer niet altijd even stralend was heeft het Familiepark duizenden bezoekers mogen verwelkomen die volop deelnamen aan de leuke paasactiviteiten! 

Voor de bezoekers was er genoeg te doen, zo konden ze de strijd met Nieno en de paashaas aan gaan tijdens de Eiergames. Hier zijn erg veel chocolade eieren gewonnen en lekker opgegeten. De kinderen konden geen genoeg krijgen van alle chocolade, want de opkomst van het eieren zoeken was ook dit jaar weer groot! Na het eieren zoeken gingen velen nog even op kraamvisite bij de lammetjes in de schaapskooi waar een lekker beschuit met muisjes te krijgen was.

Als klap op de vuurpijl was er op beide paasdagen de grote Zoektocht naar het Gouden Ei. In het park waren twee gouden eieren verstopt waar volop naar gezocht werd. Zowel op eerste als op tweede paasdag zijn de twee eieren gevonden. De gelukkige winnaars hebben een goed gevulde Nieno-goodiebag in ontvangst mogen nemen inclusief een aantal terugkomkaartjes zodat ze nog een keer in het Familiepark kunnen komen spelen.

Leuk om te vermelden is dat de gouden eieren op tweede paasdag zijn gevonden door twee broers Stef en Pim Burgler, die ook nog eens een twee-eiige tweeling bleken te zijn. Dat kan bijna geen toeval zijn!

Kortom, er kan terug gekeken worden op een zeer geslaagd paasweekend. Heeft u de paasactiviteiten gemist? Kijk voor de evenementen die binnenkort op Landgoed Nienoord georganiseerd worden op onze Landgoedkalender op www.landgoednienoord.nl.

   
Back to top button