Voorverkoop Flinke Pink toegangsbandjes gestart

Leek – Het Flinke Pink Festival in Leek wordt ook dit jaar weer op het Evenemententerrein tegenover de Rabobank in Leek gehouden en vindt uiteraard plaats tijdens het Pinksterweekend.

Vanaf komende woensdag 11 mei zijn de toegangsbandjes waarmee je alle 3 avonden (vr-za-zo) onbeperkt toegang hebt verkrijgbaar bij o.a. Primera, Capisce Trendy Mode en Fitclub Rodenburg in Leek.

Met tientallen optredens van deejay’s en artiesten is Flinke Pink de afgelopen 10 jaar behoorlijk gegroeid. Van een 1 daags evenement in de jaren 90 is het nu 4 dagen feest tijdens het Pinksterweekend.

Tijdens de avonden draaien de DJ’s elke keer een ander thema dance-muziek. Op de vrijdag ligt het accent op 90’s & 00’s, op zaterdag op Hardstyle & Hardcore en op zondag op House & Urban. De aanvang is alle avonden 20.00 uur. Voor deze 3 avonden hoef je slechts éénmaal entree te betalen waarna je een toegangsbandje krijgt waarmee je alle avonden onbeperkt in en uit kunt lopen. Om wachtrijen te voorkomen is het raadzaam je toegangsbandje van tevoren bij 1 van de voorverkoopadressen te halen of online te bestellen op www.flinkepink.nl.

Op maandagmiddag treden er livebands op vanaf 13.00 uur, de toegang is dan gratis.

Kijk voor meer info, uitgebreid overzicht van alle bands, artiesten & deejay’s en online ticketverkoop op www.flinkepinkfestival.nl.

   
Back to top button