Organisatie Pinksterfestival bij Podium Nienoord Leek; “Er zijn apen gespot in het bos”

Leek – Het Pinksterweekend in Leek wordt nog spannender met recente waarnemingen van ongewone dieren bij Podium Nienoord, aldus de organisatie van het Pinksterfestival Leek.

Getuigen melden dat apen zijn gespot in het bos, en het gerucht verspreidt zich zelfs dat er ook twee krokodillen zijn waargenomen.

De onverwachte ontmoetingen hebben zowel lokale bewoners als bezoekers verbaasd en nieuwsgierig gemaakt. Het bosrijke gebied rondom Podium Nienoord staat al bekend om zijn prachtige natuur, maar de aanwezigheid van exotische dieren voegt een extra dimensie toe aan de Pinksterfestiviteiten.

“We waren verrast toen we een groep apen in de bomen zagen slingeren,” zegt een ooggetuige. “Enkele avonturiers beweren zelfs krokodillen in het water te hebben gezien. Het is echt opwindend en onverwacht!” De organisatie laat weten; “We willen onze bezoekers geruststellen dat hun veiligheid onze hoogste prioriteit heeft.”

Houd de sociale media van Pinksterfestival Leek in de gaten voor eventuele updates en speciale activiteiten die verband houden met de dierenwaarnemingen.

Het Pinksterfestival in het bos bezoek je gratis van za t/m ma.

Lees ook: Ooievaars pikken Podium Nienoord in, Flinke Pink naar nieuwe locatie

   
Back to top button