Zoekacties naar vermiste Jannes Possemis (59) stopgezet; “Er zijn geen aanknopingspunten meer”

Regio – Sinds maandag 11 maart wordt vanuit de omgeving van Groningen de 59-jarige Jannes Possemis vermist. De familie en politie maken zich zorgen om zijn toestand. Het gaat om een blanke man met een grijze baard en een tatoeage op zijn rechter bovenarm.

Sinds zijn vermissing zijn er vele zoekacties geweest door de politie, duikers en vrijwilligers van de SAR (Search And Rescue) organisatie. Er is onder andere gezocht met quads, honden en drones. Ook kwamen er bij de politie veel tips binnen omtrent deze vermissing. Desondanks is Jannes tot op heden nog niet aangetroffen. Omdat er geen enkele aanknopingspunten meer zijn is besloten de zoekacties te stoppen.

Lees ook: Politie ontvangt veel tips omtrent vermissing van de 59-jarige Jannes Possemis; “De gouden tip zit er nog niet bij”

Signalement
Jannes verbleef in de omgeving van De Kring in de stad Groningen. Hij is het laatst gezien bij zijn broer waar hij tijdelijk verbleef. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van Peize of Groningen stad. Hij is te herkennen aan een ietwat onverzorgd uiterlijk en draagt een Nike pet, mogelijk een rugtas bij zich en draagt een groene jas. Hij verplaatst zich mogelijk op een zwarte elektrische fiets van het merk Gazelle.

Lees ook: Politie zoekt vermiste 59-jarige Jannes Possemis en maakt zich zorgen om hem

   
Back to top button