Zie ginds komt….Nieno`s Sinterklaasfeest

LEEK – Kinderen uit Leek en omgeving kunnen zich opmaken voor een grandioos en groots Sinterklaasfeest. De goedheiligman komt naar Leek en neemt uiteraard zijn Pieten mee.

Nog een paar nachtjes slapen en het is weer zover. We worden overspoeld met een overvloed aan kindertractaties, snoepgoed, kadootjes en niet te missen Sinterklaasmuziek. Maar dat is nog niet alles..

De Handelsvereniging Leek-Nietap, Stichting Evenementen Westerkwartier en Stichting Landgoed Nienoord slaan de handen in een en organiseren op woensdag 3 december Nieno`s Sinterklaasfeest. Het evenement zal gehouden worden in de Rodenburghal in Leek en bomvol staan van entertainment. Sinterklaas, Zwarte pieten, dansdemonstraties en een gastoptreden van een hele bekende “TV” piet staan op het programma.

Binnenkort zal er door de organisatie meer bekend worden gemaakt over dit kinderspektakel. Wel is al bekend dat de entreetickets 7,00 euro gaan kosten en dat er door de Handelsvereniging Leek-Nietap een speciale spaaractie zal worden gehouden voor een hele hoge korting op de entreeprijs van het evenement.

Archieffoto: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button