Gratis e-mailservice nieuws en bekendmakingen gemeente Leek  

LEEK – Op de website www.overheid.nl kan iedereen zich gratis abonneren op een e-mailservice met gemeentenieuws en gemeentelijke bekendmakingen. Abonnees krijgen iedere week de voor hun relevante nieuwtjes en bekendmakingen over hun buurt via de e-mail toegestuurd. Meldt u gratis aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen per e-mail.

Gemeentelijke bekendmakingen zijn officiële mededelingen van de gemeente Leek, zoals bekendmakingen en kennisgevingen van vergunningen, verordeningen, beleidsregels en

andere besluiten van het gemeentebestuur. U vindt het gemeentenieuws en de officiële gemeentelijke bekendmakingen op www.leek.nl en op www.overheid.nl. Hier staan de officiële bekendmakingen die ook in de papieren Infopagina in de Midweek staan en daarnaast ook extra nieuwsberichten over uw buurt of gemeente.

Alternatieven

Niet iedereen heeft de beschikking over een internetverbinding. Daarom biedt de gemeente de mogelijkheid om de bekendmakingen in te zien op het gemeentehuis. Dit kan via twee computers met internetverbinding, die in de publiekshal staan. Een papieren afschrift is tegen betaling beschikbaar. Ook op andere locaties in de gemeente zijn computers beschikbaar waar u gratis informatie op kan zoeken. Dit is onder meer mogelijk in de Bibliotheek, Vredewold en Punt 1.

   
Back to top button