Kerstactiviteiten bij Museum Nienoord

LEEK – In de kerstvakantie kunt u op twee zondagen genieten van bijzondere activiteiten bij Museum Nienoord. Op zondag 28 december 2014 staat het museum in het teken van verhalen en op zondag 4 januari 2015 kunt u genieten van een nieuwjaarsconcert. Beide activiteiten zijn inbegrepen bij het museumentree.

Verhalenmiddag: Kom op Verhoal
Op zondag 28 december kunt u tussen 14.00-16.00 elk half uur luisteren naar de boeiende verhalen van de verhalenvertellers van Kom op Verhoal die op verschillende locaties in het museum aanwezig zijn. De mooiste verhalen komen voorbij over hoe het ooit was, hoe het nu is en hoe het zou kunnen zijn.

Noorder Amusements Koor
Op zondag 4 januari om 14.30 uur kunt u genieten van een bijzonder concert van het Noorder Amusements Koor in de balzaal van borg Nienoord. Het Noorder Amusements Koor bestaat al meer dan 30 jaar en geeft gevarieerde en verrassende concerten. Het koor heeft 30 leden en staat onder deskundige leiding van dirigent Jos Smidt en pianiste Anja Kooi. Het koor zingt in het Engels, Zuid-Afrikaans, Frans en in het Nederlands en heeft een leuk en goed in het gehoor liggend repertoire.

   
Back to top button