Rodenburg 1 speelt gelijk in de laatste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie

LEEK – De vorige wedstrijd tegen EKC Enschede werd ruim verloren door Rodenburg. Vandaag was het tijd om dit verlies recht te zetten.

De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd. In de beginfase nam Rodenburg het initiatief en kwam telkens op voorsprong het gaatje was telkens 2 goals en is één keer 4 geweest. Rodenburg speelde een goede eerste helft en stond bij het rustsignaal voor met 10-8.

Na rust kwam EKC beter in de wedstrijd en nam het initiatief over, maar bleef het gaatje maximaal 2 goals. Rodenburg toonde veerkracht en zo bleef de wedstrijd spannend. Met nog enkele minuten op de klok stond het 18-20 voor EKC. In de laatste halve minuut was het Rodenburg dat alsnog de gelijkmaker scoorde. De wedstrijd eindigde in 20-20 en dat is een terechte uitslag.

Rodenburg 2 speelde tegen TFS 2 de wedstrijd eindigde in 16-16 door een goal van Rodenburg in de laatste minuut. Door het verlies van een concurrent en het punt wat Rodenburg 2 gepakt heeft, is het tweede gehandhaafd in de reserve 3e klasse!