LEEK – Fitclub Rodenburg heeft een nieuw programma ontwikkeld om “ZomerFit” te worden: de ZomerChallenge!

De ZomerChallenge is een programma van 2 maanden (+ 2 testweken) en bestaat uit 2 maal per week een “High Intensity Interval Training” (keuze uit 6 dagen per week), een groepsles naar keuze, wekelijks een nieuwsbrief met voedings- en coachingtips, thuischallenge en 2 fittesten (bij aanvang en na afloop)! Voor een nog beter resultaat is het ook mogelijk om als extra te kiezen voor het FoodFit pakket van Ingrid Dussel bestaande uit een persoonlijke voedingsanalyse en een persoonlijk weekmenu.

De wekelijkse lessen duren 30 minuten per keer en resulteren in een verbetering van je kracht en conditie. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van de stang, gewichten en eigen lichaamsgewicht. Hierdoor worden snel resultaten bereikt!

De kosten bedragen voor leden bedragen €. 15,00 zonder en €. 59,95 met FoodFit pakket, niet-leden betalen respectievelijk €. 70,00 en €. 119,95.

Naast de ZomerChallenge is het ook mogelijk te kiezen voor personal training, meer info hierover is te vinden op www.fitmetingrid.nl.

 

Aanmelding kan nog steeds (de start is op 1 mei), bij voorkeur bij de fitnessbalie in de Rodenburghal. Emailen kan ook, [email protected] of bel (0594) 740 842.