LEEK – De 17-jarige Sameera Eid uit Leek wordt al acht dagen vermist, aldus het DVHN. Haar ongeruste moeder meldt dat haar dochter op internet als ‘seks-slavin’ te koop wordt aangeboden.

Volgens moeder Renata van der Wijk kampt haar dochter met ernstige psychische problemen. Sinds vorige week maandagmorgen negen uur wordt het meisje vermist. Ze verbleef op dat moment in een woonvorm van de Pi Groep in Drachten, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Voordat Sameera naar Drachten verhuisde, woonde ze een jaar lang in jeugdinrichting Het Poortje in Groningen.

Seksslavin
De moeder heeft een vriendin die bedreven is op het gebied van internet. ,,Zij ontdekte dat mijn dochter op een duistere internetsite als 18-jarige onder de naam ‘Samantha’ ‘te koop’ wordt aangeboden als seksslavin.

Politie
De zegsman van de politie: ,,Het meisje was al eens eerder vermist, maar kwam toen korte tijd later terug.’’ Inmiddels stelt de politie onderzoek in naar de wijze waarop het meisje op internet ‘te koop’ wordt aangeboden.

Oproep
De politie heeft inmiddels een oproep geplaatst op de website met een signalement. Mocht u Sameera zien of heeft u meer informatie waar ze momenteel mogelijk verblijft. Bel dan met de politie via 0900-8844.

Bron/foto: DVHN.nl