LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, juf Manon, juf Harma en juf Harmanna gingen er voor de zomervakantie weer een aantal kinderen met het felbegeerde diploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor zwemles. Dit is  1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn €46,00 (5 lessen). Een all – in pakket kost € 725,00. Meld uw kind nu aan zodat het na de vakantie u direct kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

Geslaagd voor Puppy 1
Aeyden Valdemar Hendrik Boonstra, Jesse van der Velde, Thijmen Wansbeek, Zoë van Slooten, Jara Hummel, Tessa Hummel, Noa Heemstra, Fenya de Jong.

Geslaagd voor Puppy 2
Lisa Spriensma, Lauren Wiersma

Geslaagd voor Puppy 3
Lennox Lageman, Ziane Zielstra, Manouk de Jong

Geslaagd voor het zwem A
Rogier Mulder, Sander Renkema, Nathaniël Ottema, Mitchell Jonkhart, Laura Marjan Cazemier, Jasmin Al-odaymi, Levi Goris, Linne Zwaanswijk, Pim van der Span, Aron Mulder, Koen Mulder, Sofia  Juliette Zwietink, Lise Alink, Yazan Taksh, Fenna van der Velde, Rafaella Gromio, Tim Nienhuis, Sybren Westra, Tess van Rijsewijk, Liz Wildeboer, Désiree Keegstra, Viggo Wolters, Nathanaël Hooijenga, Denise Siems, Femke Wiegersma, Annelien Wolters, Nienke Eva de Pree, ArneJesse Eekhof, Lea Sana Rurenga, Anna Mulder, ValenteSchipper, Lovemika DyoneMolog, Tim Maris, Hilde Nyenhuis, Benthe Gruisen, Amy-Britt Ausma, Dominique Boekhoven, Charlotte Hansen, Jaëlle Bouwkamp, Ruben van der Kooi, Noah Benjamin Scheffer, Maryse Buiter, Michelle Wilkens.

Geslaagd voor het zwem B
Corne Nieman, Lise Bouwman, Leanne Rosalie de Bruin, Jonathan ten Have, Jan Albert Doornbosch, Devon Fullinck, Wytske Keekstra, Norah Steenbergen, Xaviera Keegstra, Famkevan Wijk, Marit Robbertsen, Daniëlle Reitsema, Wiktoria Bochenek, Anissa Archaoui, Rosalita Haneveld, Dynand Prins, Linda Hofsteenge, Daan de With, Romeyse Solei Stuivenberg, Floortje van der Woude, Mike Holt, Yaril Rozemarijn van der Noord, Maree de kleine, Sofia Juliette Zwietink.

Geslaagd voor het zwem C
Eva Pronk, Irene Bijma, Andrea Wildeboer, Bert van der Wier, Tess Feenstra, Jarno Bouwmeester, Menno Pieter Derk Melein, Ithar Siegers, Job Vogelaar, Yaril Rozemarijn van der Noord, Thomas Veening, Kevin Szweda, Noëll Goossensen.

Geslaagd voor zwemvaardigheid 2
Lotte Buiter,  Imola Alicia van der Noord.

Geslaagd voor zwemvaardigheid 3
Marije van Achteren