LEEK – De eigenaar van een grijze Skoda trof vanmorgen zijn auto aan op de Helling in Leek waarbij de rechter buitenspiegel kapot is gemaakt. Vermoedelijk is deze kapot getrapt door iemand die door de straat is gereden.

De eigenaar hoopt door middel van een oproep dat de dader zich meldt. Daarnaast laat hij weten dat er camera’s hangen in de straat en dat deze vandaag bekeken zullen worden. Inmiddels is er bij de politie aangifte gedaan van vernieling. Ook de spiegel van de auto ernaast was ingeklapt/beschadigd, dus mogelijk zijn er nog meer auto’s met schade in de omgeving. Mocht u iets gezien of gehoord hebben, laat het dan de politie weten via 0900-8844.

De eigenaar van de auto schreef het onderstaande bericht op sociale media:
Grandioos ‘stoere’ held of heldin. Wat een geweldige actie heb je uitgevoerd op De Helling in Leek. Een spiegel van een auto aftrappen/kapot trappen. Wat zul jij je ‘groot’ voelen. Nadeel voor jou is dat er hier huizen zijn met camera’s en ik vandaag de beelden zal opvragen bij die mensen en je dan even laat genieten van je acties. Niet alleen onze auto maar ook die van de buren heb je geraakt. Misschien nog wel meer in Leek. Ik hoop voor je dat je berouw wilt tonen en bij ons langskomt (die grijze Skoda). Zo niet dan rest mij te zeggen: “Ik beloof je, ik zal je vinden………………”