OOSTWOLD/LEEK – Nadat jeu de boules vereniging de Gaveboules uit Oostwold, in april weer begonnen zijn met hun seizoen, is het naast de clubtrainingen leuk om ook eens een balletje buiten de deur te gooien. Dit keer kwam de uitnodiging jeu de boules vereniging de Franse slag uit Leek.

Op dinsdagmiddag gingen vier koppels Leekwaarts en troffen daar een deel van de grote jeu de boules vereniging uit Leek. Op schitterend aangelegde banen in het dienstencentrum “de Schutse”, moesten de Oostwoldjers even op gang komen en waren dan ook de wedstrijdjes voor de Leeksters. Na een goede bak koffie kwamen de Oostwoldjers echter op stoom en wisten ook hun punten te pakken.

Een gezellige middag die voor herhaling vatbaar is en tevens een mooie opmaak voor het Jeu de boules toernooi tijdens het dorpsfeest van Oostwold. Op vrijdag 1 september zal het inmiddels 4e jeu de boules toernooi starten om 17:45.

We kunnen nog wat koppels, dan wel individuele opgave gebruiken (alle leeftijden zijn welkom). U kunt uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen / appen naar 06 57262333.

Wilt u liever een keer bij één van de jeu de boules verenigingen kijken of meedoen? Dat kan:
De Gaveboules spelen elke woensdag van 1 april t/m 31 oktober om 18:30 achter de Gaveborg Boomgaard 1, in Oostwold. Voor meer informatie of opgave voor het toernooi van 1 september en de clubtrainingen in Oostwold, kunt u contact opnemen met Anja de Vries.

De Frans Slag speelt maandag 9:00-11:30 en dinsdag en donderdag van 14:00-16:00, op de jeu de boules baan in het dienstencentrum “de Schutse” Oldenoert 32, in Leek. Voor meer informatie over deze Leekster vereniging, kunt u contact opnemen met Frans Linneweever ([email protected])