REGIO – “Het mooiste vak dat er is.” Dat is 9 van de 10 keer het antwoord dat je krijgt als je een buschauffeur vraagt wat hij van zijn werk vindt, aldus Qbuzz. Een dag is nooit hetzelfde en je bent altijd onderweg.

Je rijdt op verschillende bussen door Groningen en Drenthe. Lange harmonica bussen, elektrische bussen en straks ook dubbeldekkers. Je ontmoet elke dag nieuwe mensen. Het is afwisselend en je hebt veel vrijheid. Ook heb je veel verantwoordelijkheid, mensen rekenen op je.

Zie jij dit ook helemaal zitten, maar heb je niet de juiste opleiding en geen bus rijbewijs? Geen nood. Bij Qbuzz helpen ze je op weg naar een volleerd Qbuzz buschauffeur met een eigen leer-werktraject. Dit doen ze samen met Noorderpoort Automotive & Logistiek en Oosterpoort opleidingen, zodat je straks ook een mooi diploma op zak hebt.

Hoe ziet de opleiding eruit?
In samenwerking met Noorderpoort en Oosterpoort opleidingen, zijn ze bij voldoende belangstelling voornemens een BBL traject MBO niveau 2 tot buschauffeur aan te bieden. Je wordt in een jaar tijd opgeleid tot vakbekwaam buschauffeur. Vóór de start van je leer-werktraject behaal je alvast met ondersteuning van Qbuzz je rijbewijs D met code 95. Als je het studiejaar met positief gevolg afsluit haal je je MBO2 diploma en heb je zicht op een contract bij Qbuzz.

Geïnteresseerd of meer informatie?
Wil je meer weten over het Qbuzz leer-werktraject? Neem dan contact op via BBL@qbuzz.nl. Solliciteren doe je door je CV en motivatiebrief vóór 1 oktober 2017 te sturen naar BBL@qbuzz.nl. Hieruit wordt een eerste selectie gemaakt. Je maakt een capaciteitentest en vervolgens ga je in gesprek met Qbuzz en Noorderpoort. Ook hoort het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag bij de selectie.

Zie hier de volledige vacature


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com