LEEK – Perron 16 Diepswal te Leek is  weer geopend. Het Café bestaat al vele jaren en is ook al een paar keer van naam veranderd. Het Café dankt zijn naam aan de inrichting die op een perron lijkt uit de vorige eeuw.

Henk Pakes oud inwoner uit Leek, wil er graag weer een gezellige bar van maken waar jong en oud zich kan vermaken. Misschien voor groepen die nu nergens plaats hebben om te vergaderen en een plek nodig hebben om te repeteren. Ook voor de jongeren om samen muziek te luisteren, mee te zingen en gezellig met elkaar af te spreken. Ideeën heeft de eigenaar al genoeg, maar mochten er nog mensen zijn die aanvulling hebben op de ideeën zijn die altijd welkom. Wat mist er nog in Leek en omgeving voor de doelgroepen, geef het door en wie weet kan het gerealiseerd worden.

Kom gezellig eens langs de koffie / thee die staat altijd klaar. En de andere dranken zijn zo ingeschonken.U bent allen van harte welkom om het Café weer nieuw leven in te blazen.

Het Cafe staat aan het hoofddiep Diepswal 16, 9351 TA Leek


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com