Gemengde gevoelens bij Leekster Eagles

ROTTERDAM/LEEK – Vrijdag 23 februari speelde het eerste team van Leekster Eagles uit tegen Futsal Salaam in Rotterdam.

Dit was een wedstrijd waar de mannen met gemengde gevoelens naar toe gingen. Immers Salaam is twee maal niet op komen draven in Leek.

Tijdens de eerste helft was het Karim Layeb die in de vijfde minuut de stand op het scorebord wist om te zetten in een 0-1 voorsprong. In de elfde en twaalfde minuut waren het de spelers van Salaam die gebruik wisten te maken van de haperingen in de verdediging van Leekster Eagles en met een 2-1 achterstand mochten de adelaren zich in de rust even achter de oren krabben. Terwijl de geblesseerde Erwin Mensink vanaf de tribune moest toekijken was het Marijn Ottens die het doel van Leekster Eagles mocht verdedigen. En eerlijk is eerlijk, hij heeft goed werk gedaan en een paar geweldige reddingen laten zien.

Met drie minuten speeltijd in de tweede helft wist Karim Layeb door een geweldig assist de stand gelijk te trekken naar 2-2. Helaas voor de Eagles was deze vreugde van zeer korte duur, de aansluitingstreffer was nog niet gemaakt of Salaam had alweer een voorsprong bewerkstelligd. Halverwege de tweede helft was het Mehdi Charaf-Edinne die tot opluchting van de adelaren de stand weer gelijk wist te trekken; 3-3. De tien man publiek die aanwezig waren werden tijdens deze sfeerloze wedstrijd aan het einde nog getrakteerd op mee spelende keepers wat de spanning wat verhoogde, maar voor beide partijen geen vruchten mocht afwerpen.

De punten werden gedeeld en de spelers uit Leek konden aan de thuisreis beginnen.

Spelers Leekster Eagles: Amine Ajouaou, Fabio de Matos Fernandes, Luciano Matulessy, Delano Dussel, Mehdi Charaf-Eddine, Roy de Vries, Karim Layeb, Marijn Ottens