Early bird kortingsactie voor kaarten Turngala 2017 start om 8:00 uur

LEEK – Vrijdagmorgen 28 juli 2017 vanaf 8:00 uur start de voorverkoop van de kaarten voor het Turngala op 4 november met een Early Bird kortingsactie!

De eerste 1000 kaarten gaan dan in de verkoop voor €12,50, wees er dus snel bij en koop die kaarten! Alleen via VanPlan.

Turngala 4 november 2017
Het Turngala Leek pakt dit jaar uit met nationale en internationale toppers. De Engelse Europese kampioen bij de dames Ellie Downie zal dit jaar aanwezig zijn bij het gala evenals haar oudere zus Beckie Downie. Beide Engelse dames voeren de top van het internationale turnen aan en de organisatie is dan ook zeer blij met hun komst naar Leek.

Ook de nationale toppers zullen weer aanwezig zijn zoals Sanne Wevers, die vorig jaar olympisch kampioene op de balk werd en haar tweelingzus Lieke Wevers die tijdens de olympische spelen in de meerkampfinale stond. Ook de nieuwe Nederlandse kampioen bij de dames Tisha Volleman zal aanwezig zijn tijdens het gala. Bij de heren zal Yuri van Gelder zich weer laten zien in de ringen en zullen ook de landelijke toppers Casmir Schmidt en Michel Bletterman van de partij zijn.

Naast alle turntoppers zullen ook weer diverse andere gymdisciplines te bewonderen zijn zoals onder andere de Acro Academy uit Noord Nederland, ritmische gymnastiek en trampolinespringen. Tevens zal de show worden aangevuld met spectaculaire acts.

De shows zullen dit jaar plaatsvinden om 14.00 uur en 19.30 uur en vooraf is het bekende beweegplein weer geopend waar de bezoekers gratis zelf aan de diverse gymnastische disciplines kunnen meedoen.

   
Back to top button