Sporters schitteren tijdens Turngala 2015 in het Sportcentrum (Video)

LEEK – Vele fanatieke sporters hebben zaterdag in de Topsporthal van Sportcentrum Leek twee keer een mooie uitverkochte show neergezet met daarin veel aandacht voor herenturnen, damesturnen, trampolinespringen, acro en andere gymdisciplines.

Al deze verschillende sportvormen worden gezamenlijk met diverse showacts tot een geweldige show neergezet. De bekende turnstem, NOS-verslaggever, Hans van Zetten heeft het geheel samen met Erik Boonstra aan elkaar gepraat en de sporters gepresenteerd. Toppers zoals Yuri van Gelder, Lisa Top, Sanne Wevers, Casimir Schmidt, duo Musa, Ethyora Thorsdottir, Charlotte Fifis, Melissa O’ Neil, Lieke Wevers, Pressplay, Blues Brothers, Kristof Schroe, Elastic fantastic en Corpus Arcobatics kwamen voorbij. Daarnaast was er ook ruimte en aandacht voor opkomend en regionaal talent. Een samenvattende video van de eerste show zie je hieronder.

Handtekeningen
Na de show stonden de toppers klaar om handtekeningen uit te delen en foto’s te maken met hun fans. Voor zowel jong als oud een groot feestelijk festijn.

Voor meer foto’s en het nabestellen klik hier.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button