Familiepark Nienoord start de zomervakantie met de Gameweek

Leek – Het is bijna zomervakantie en dat viert Familiepark Nienoord met heel veel zomerse activiteiten.

Er wordt de eerste week van de zomervakantie gestart met de Gameweek. Deze games speel je niet vanaf je computerscherm, maar levend, met jou in de hoofdrol. Weet jij alle obstakels te trotseren bij de kleurrijke game Fall Guys? Race over de hindernisbanen en zorg ervoor dat jij in deze chaos de eindstreep haalt. Race over het parcours van Mario Kart en verzamel zoveel mogelijk punten. Zorg dat je uit de buurt blijft van de Piranha plant en Goomba.

En wie kent het spel met dit gele ‘happertje’ niet? Pacman! Op zoek naar vruchten in het doolhof en zorg dat de spoken niet op jouw pad komen. Dans mee op de leukste hits tijdens Just Dance. Weet jij 5 sterren te scoren?

Het zomerprogramma wordt vervolgd met vossenjacht, minidisco, bingo, een stormbanenparcours en een verrassingsweek. Alle activiteiten zijn inclusief bij je bezoek aan het park.

En natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen. Vol in galop op de speelpaardjes, als een echte boer op de tractor, kliederen bij de zand- en waterplaats, spring zo hoog als je kunt op het luchtkussen en vlieg hoog in de wolken, met uitzicht over het hele park vanuit de helikopter. Kom je spelen? Familiepark Nienoord is in de zomervakantie dagelijks extra lang geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

   
Back to top button