Geslaagden zwemdiploma Zwemkasteel Nienoord

LEEK – Er zijn verschillende zwemdiploma’s behaald in Zwemkasteel Nienoord! Niet alleen de allerkleinsten zijn geslaagd voor hun zwemdiploma, ook vier volwassenen hebben een zwemdiploma behaald.

Puppydiploma 1
Lizz Stoker, Feline Louwes, Ziane Zielstra, Lennox Lageman, Manouk de Jong, Finn Bouwmeester, Bouke Veldman, Miya Rurenga, Guus Kat,

Puppydiploma 2
Yente Goossensen en Bouke Veldman

Volwassenen behalen diploma’s in Zwemkasteel Nienoord
Op dinsdag 21 juni werd er diploma gezwommen door een viertal volwassenen. Amélie had zo’n tien jaar terug haar A diploma gehaald en wilde nog graag voor B en C afzwemmen. Beide diploma’s heeft ze met glans behaald. Ithar, Krisztina en Sarah hebben de afgelopen maanden wekelijks geoefend en konden afzwemmen voor diploma A en B. Naast het aanleren van de zwemslagen werd ook het onderwater zwemmen, drijven en watertrappen met succes aangeleerd.

In het Zwemkasteel is het voor volwassenen mogelijk om in kleine groepjes zwemlessen te volgen. Er wordt gekeken naar het individu en hierop worden de lessen afgestemd. In september is er weer een mogelijkheid om te starten met de zwemlessen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Zwemkasteel Nienoord in Leek (0594-517500 of [email protected])

   
Back to top button