Succesvolle shows van Adonis Sportacrobatiek bij Turngala

LEEK – Het Turngala in Leek, afgelopen zaterdag 18 oktober, was een overweldigend succes. Voor een uitverkochte zaal kwamen de grote toppers op gymgebied in de spotlights. Nationale en Internationale sporters lieten zich in Topsportcentrum Leek voor ruim 4000 man van hun beste kant zien.

Klinkende namen als Jeffrey Wammes, Yuri van Gelder, Celine van Gerner, Wyomi Masela, Carlijn Blekkink en Renske Endel maakten hier hun opwachting. Het showdemoteam van Adonis Sportacrobatiek mocht hier bij zowel de middag- als de avondvoorstelling ook twee prachtige shows weggeven. De shows werden door het publiek met veel ooohs en aaaahs en daverend applaus beloond. Op het beweegplein probeerden veel kinderen de sport acrogym uit.

Adonis was mede uitgenodigd voor dit Turngala omdat de lessen acrogym hier ook in Leek gegeven worden. Voor wie op het beweegplein dus de kans niet heeft gekregen, of juist de smaak te pakken heeft, bestaat de mogelijkheid tot een proefles. Daarvoor kan iedereen terecht in de Rodenburghal in Leek, op woensdagen van 16:30 tot 18:30 en op zaterdagen van 9:00 tot 11:00.

Foto: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button