Pelikaan S definitief niet aanwezig bij Supercup aanstaande zaterdag

LEEK/OOSTWOLD – De club Pelikaan S uit Oostwold die het Leekster Voetbalgala 2015 gewonnen hebben met 3-2 van SV Marum doen definitief niet mee aan de Supercup die afgelopen zaterdag in het Sportcentrum is.

De afzegging komt door de vechtpartij die na de finale van het Leekster Voetbalgala ontstond tussen verschillende teams en supporters. Trainer Peter Jansen vind de beslissing logisch omdat zei toch de beste van het Westerkwartier zijn volgens hem. Volgens Peter speelden de spelers van Pelikaan S het mooiste voetbal maar werden ze door vele toeschouwers en andere spelers uitgefloten en werden er spreekkoren gezongen. De plek van Pelikaan S wordt waarschijnlijk opgevuld door de 2e in de lijst, SV Marum, maar hun deelname is nog niet bevestigd.

Andere afzeggingen
Naast Pelikaan S uit Oostwold is ook MSC uit Meppel zaterdag niet aanwezig bij de Supercup in Leek, hun plaats wordt opgevuld door vvTLC zaterdag.

Deelname Leekster Voetbalgala
Voorzitter Wim Bulten heeft laten weten, zo lang als ik voorzitter ben dat Pelikaan S niet meer mee zal doen aan het Leekster Voetbalgala, ‘Ik ben het zat’.

Archieffoto: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button