LEEK/GRONINGEN – Komende vrijdag 23 september speelt Leekster Eagles haar eerste wedstrijd thuis tegen Texel Futsal.

Omdat Leekster Eagles al jaren een speciale band heeft met de kinderen van Kids United / G-Team van FC Groningen is er besloten dat ook wij deze kinderen, die door de brand van afgelopen zaterdag zo zijn gedupeerd, wederom een hart onder de riem te steken. Juist voor deze kinderen is sport met de juiste accommodatie en materialen van groot belang. Met één vlammenzee zijn ze veel van dit materiaal kwijt geraakt.

Om voornoemde reden zal Leekster Eagles een grote verloting organiseren waarvan de gehele opbrengst ten bate van Kids United zal komen. Prijzen zijn o.a. een bon van de keurslager, een grote foto op aluminium, boodschappentas met inhoud en vele andere prijzen. Daarnaast zal er ook een collectebus bij de entree staan waarin u een vrijwillige bijdrage kunt storten.

Om 20.30 uur begint de wedstrijd Leekster Eagles – Texel 94 in Sportcentrum Leek.

Foto: 112Groningen.nl