OWK 1 speelt wedstrijd tegen Atalante 1 uit Apeldoorn

OOSTWOLD – Vandaag speelde OWK de wedstrijd tegen Atalante uit Apeldoorn. Deze wedstrijd was een belangrijke, aangezien OWK nog steeds puntloos stond en Atalante op twee. De komende week zal dan ook cruciaal worden voor de ploeg uit Oostwold. Wordt het aansluiten of afhaken voor de zaalcompetitie?

OWK begon deze wedstrijd in ieder geval voortvarend. Al snel wist OWK te scoren, en de snelle voorsprong wisten de Oostwolders gedurende de eerste helft te behouden. Via een 3-3 stand werd een 9-7 voorsprong gerealiseerd.

Toch was coach Daling niet geheel tevreden. OWK  was de betere ploeg in deze wedstrijd, maar wist, mede door enkele verdedigende fouten,  dit niet om te zetten in een overwicht in score Het devies voor de tweede helft was dan ook om deze fouten eruit te halen en zelf door te blijven scoren.

Gelukkig lukte dit aardig gedurende de tweede helft. Atalante kwam niet echt lekker in de wedstrijd en OWK wist de voorsprong prima vast te houden door telkens een gat van 3 a 4 punten te behouden. Met nog 10 minuten te gaan kwam Atalante nog terug tot 13-11 en 14-12. De ploeg uit Apeldoorn mocht nooit echt aanspraak maken op de overwinning, deze was dan ook voor de Oostwoldjers. Een mooie opsteker na een roerige periode voor OWK. Eerst de bekerwedstrijd tegen KIOS die in winst werd omgezet, en nu de eerste winst in de competitie. Laten we hopen dat de lijn naar boven nu definitief is ingezet.

Komende woensdag speelt OWK tegen Wez Handich in Rottevalle, en zondag swordt de laatste veldwedstrijd gespeeld tegen (wederom) KIOS. Met hulp van veel publiek zullen we dit vast kunnen realiseren!

Schroom dus niet en kom woensdag om 19:30 voor OWK 2 en 21:00 voor OWK 2 naar Rottevalle, en/of zondag naar Oostwold om OWK naar de volgende overwinning te helpen!

Foto’s: Chris Biemold