Zaterdag 1 juli “Powerparty” in Agora

LEEK – Er hebben in het najaar 2016 en dit voorjaar 2017 zo’n dertig bovenbouw leerlingen uit de verschillende gemeenten Leek, Marum en Grootegast meegedaan aan de training Powerkidzzz.

Deze kinderen zijn aangemeld door school of door de ouders en de training is belangrijk voor hun weerbaarheid en opkomen voor hunzelf.Vaak zijn ze gepest of door andere redenen onzeker geworden. Na acht middagen van 1,5 uur is het duidelijk te merken dat ze steviger in hun schoenen staan wat heel fijn is, vooral voor degenen die naar het Voortgezet onderwijs moeten na de zomervakantie.

Het idee kwam van de kinderen zelf om in onze theaterzaal, een swingende Powerparty te organiseren zodat iedereen zijn hele klas kan uitnodigen om in Agora van 19.00 tot 21.00 uur te feesten. Iedereen is welkom, powerkidzzz maar ook alle andere bovenbouw leerlingen uit het Zuid-Westerkwartier. Entree is gratis en er is een winkeltje met frisdrinken, chips, snoep en gezond voor € 0,50 per stuk.

Yaron de Rooij is de Deejee deze avond en anderen kunnen verzoekjes doen en het draaien van hem leren. We hopen op een grote groep enthousiaste kids.

De begeleiding en toezicht wordt door een aantal speelweek vrijwilligers uitgevoerd. Leuk idee is dat wanneer je in de zomer jarig bent, je ook je verjaardag kunt vieren, tijdens deze Powerparty.

Voor overleg en / of meer informatie: [email protected] of 0594-517877.

Adres locatie:
Stichting SPiNN,  Agora
Rodenburg 1B
9351 PV Leek.

   
Back to top button