De Leekster Afvalrace gaat van start op 18 januari

LEEK – Binnenkort start de Leekster Afvalrace bij Sportcentrum Leek. Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In twaalf weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Maak werk van goede voornemens

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Sportcentrum Leek een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun goede voornemens.

Met een team is het leuker

Wat de Afvalrace van Sportcentrum Leek anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig! Ze krijgen persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Albert Kuil: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

Ook zijn er Personal Training sessies tijdens de Afvalrace om er zeker van te zijn dat het resultaat ook echt gehaald gaat worden. 8 tot 10 kilo afvallen behoord zeker tot de realiteit.

Gratis inspiratieavond

Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt Sportcentrum Leek een inspiratieavond. Op 12 januari  kunnen 75 mensen gratis deelnemen aan deze avond (vanaf 20.00 uur). Het is niet nodig om lid te zijn van Sportcentrum Leek, maar geïnteresseerden moeten zich wel even aanmelden via [email protected] of Tel: 0594-512040

Let op: er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen aan de Leekster Afvalrace.

   
Back to top button