LEEK – Voor de wintermarkt Kerst op Nienoord, op zaterdag 15 en zondag 16 december, is Familiepark Nienoord op zoek naar standhouders.

Kerst op Nienoord is een sfeervolle markt met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen de bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen. Dit jaar wordt Kerst op Nienoord georganiseerd op zaterdag 15 december van 16.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 16 december van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Standhouders gezocht
Heeft u regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom? En lijkt het u leuk om als standhouder naar Kerst op Nienoord te komen? Neem dan contact op via [email protected] of telefonisch via 0594-512230. Kijk voor meer informatie op www.landgoednienoord.nl.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com