ZEVENHUIZEN – Ook dit jaar organiseert Stichting Promotie Zevenhuizen weer een Feestweek met daarin, uiteraard op de woensdag, de Jaarmarkt.

Deze Jaarmarkt is al meer dan 50 jaar een begrip in de wijde omgeving en is het grootste evenement in de Zevenhuister Feestweek. Zo’n 100 kramen worden van 13.00 – 21.00 uur in het centrum van het dorp opgesteld.
Deze Jaarmarkt is een echte familiemarkt met een breed aanbod voor jong en oud: o.a. woonaccessoires voor binnen en buiten, speelgoed, streekproducten, kleding en modeaccessoires, sieraden en natuurlijk een ruime keus in allerlei soorten hapjes en drankjes.

Ook is er weer een draaimolen en een minikartbaan, kunnen kinderen zich laten schminken en uiteraard zijn er de terrassen van de plaatselijke horeca. De markt is vrij toegankelijk.

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com