LEEK – Natuurlijk kent u Autobedrijf Wierenga al als universeel autobedrijf in Leek, maar sinds 1 juni zijn ze ook aangesloten bij Bandenprof.

BandenProf is de specialist op het gebied van banden waarin u het beste advies en perfecte montage kunt verwachten voor uw auto.

Naast BandenProf zijn ze ook officieel Nokian Authorized dealer. Deze formule die in de Scandinavische landen zeer bekend is levert hoge kwaliteit banden die daarnaast ook veilig, comfortabel en milieuvriendelijk zijn.

Wierenga levert Nokian banden voor personen-en bedrijfswagens, campers-en caravans en leveren hoogwaardige zomer, winter en all season banden. Maar ook banden speciaal ontwikkeld en getest voor gebruik op elektrische en hybride auto’s.

Autobedrijf Wierenga adviseert u over alle aspecten van de band, zoals de beste wegliggingsresultaat zodat u zorgeloos en veilig op weg kunt. Alle gangbare maten kunnen ze vrijwel direct leveren of monteren. En wat niet op voorraad is kunnen ze vaak de volgende dag in huis hebben.

Belofte voor hun klanten: Als u binnen 14 dagen niet volledig tevreden bent over de premium prestaties van Nokian Tyres, kunt u uw banden gratis omwisselen voor een andere set.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com