Filmhuis Nienoord draait wederom kinderfilm na groots succes

LEEK – In 2019 heeft filmhuis Nienoord, die al meer dan 25 jaar arthouse films voor volwassenen in Leek vertoond, voor de allereerste keer een kinderfilm gedraaid.

Het vertonen van een kinderfilm was een daverend succes. Zo succesvol dat de zaal bomvol zat, er niemand meer bij kon en dat de organisatie zelfs mensen moest teleurstellen. Maar nieuwe kansen om op een hele toegankelijke manier kennis te maken met deze piepkleine bioscoop in Leek.

Kikkerdril
Op 19 februari zijn alle opa’s, oma’s, vaders en moeders om 14 uur welkom om samen met hun kinderen naar het bezoekerscentrum in Nienoord te komen voor het kijken naar deze super leuke film KIKKERDRIL. Een film voor alle leeftijden! Reserveren is zeer gewenst en kan via de website www.filmhuisnienoord.nl! Voor de kosten hoef je het niet te laten: iedere volwassene betaalt 7,- en mag 1 kind gratis meenemen. Alle “extra” kinderen betalen 5,-.

En er wordt aangeraden om echt te reserveren: de zaal is niet groot en heeft maar een beperkt aantal plaatsen. Vol is helaas vol. Voor meer informatie kunt u naar de website www.filmhuisnienoord.nl en naar bijgaande filmposter.

   
Back to top button