TOLBERT – Het Groningse corps Vindicat heeft met 1.600 gasten gedineerd bij restaurant De Postwagen in Tolbert. Het horecabedrijf meldt dat de megaklus ‘perfect verlopen’ is. “Geheel volgens verwachting was het nu weer één groot feest. Iedereen tevreden.”

Het ‘goede gevoel’ gaf de doorslag voor Vindicat. In 2015 kwam de studentenvereniging voor het eerst bij De Postwagen. “Dat pakte geweldig uit”, vertelt eigenaar Oetze Mulder. Tegen InfoLeek zei Mulder later dat Vindicat opnieuw welkom zou zijn, zelfs als het opnieuw om 1.500 studenten zou gaan. Het werden er nota bene nog iets meer: 1.600. “Die honderd extra kunnen er dan ook nog wel bij.”

Uitgebreid draaiboek
Op internet gaat een filmpje viraal dat de grootschaligheid van het diner toont. Mulder: “Het is wederom gelukt dankzij een uitgebreid draaiboek, hulp uit alle hoeken en de eensgezinde aanpakkersmentaliteit in het Westerkwartier. We kijken met een bijzonder positief gevoel terug op dit diner. Het wederzijdse vertrouwen heeft tot iets heel moois geleid.”


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com