Zeer geslaagde Table Stars Jeugdcompetitie bij tafeltennisvereniging Rotak in Leek

LEEK – De Table Stars competitie voor de jeugd werd zaterdag gehouden bij tafeltennisvereniging Rotak in de Topsporthal in Leek. Door spelers uit Groningen, Friesland en Drenthe werd een dubbele competitieronde gespeeld. Met alle 7 tafels en alle stoelen en banken door ouders, begeleiders en supporters bezet was het een zeer gezellige middag.

De jeugd speelde zeer enthousiast, plezier stond voorop en fijn was dat iedereen uitermate sportief was. Rotak 1 kreeg de eerste wedstrijd gigantisch op de broek van het sterke Nordic 2: het werd 0-5. De tweede wedstrijd tegen Buitenpost 3 ging het beter.

Gerhard Topper wist 1 partij te winnen en het zeer spannende dubbelspel met Ruben Talen werd ook gewonnen (13-11 in de laatste beslissende game). Rotak 2 begon de eerste wedstrijd ongeveer net zo ‘sterk’ als Rotak 1…. ook zij verloren met 0-5 van kampioenskandidaat Buitenpost 4. De tweede wedstrijd ging het gelukkig helemaal anders. Ready 3 werd met zeer goed spel door Hanne Hobbelen en Mathijs Vening met 5-0 van de tafel gezoefd.

Heel erg leuk is dat we de spelers door de trainingen van trainer Frank Stolp steeds beter zien worden. Wil je ook goed leren tafeltennissen? Kijk op www.ttvrotak.nl en kom op dinsdag langs in de Topsporthal in Leek. De jeugdtraining begint om 19.00 uur.

   
Back to top button