Bruidsbeurs bij Borg Nienoord; zondag 22 maart

LEEK – Zondag 22 maart wordt wederom de Bruidsbeurs georganiseerd door Grandcafé Borg Nienoord. In Grand Café Borg Nienoord zullen van 11:00 tot 17:00 verschillende standhouders hun producten en diensten tentoonstellen om toekomstige bruidsparen te informeren en inspireren. 

Grand Café Borg Nienoord zal op zondag 22 maart weer het toneel zijn voor de Bruidsbeurs. Verschillende standhouders zullen deze dag van 11:00 tot 17:00 hun uiterste best doen om toekomstige bruidsparen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun grote dag. Van bloemen, trouwringen, muziek en kleding tot aan fotografie en trouwvervoer: er valt genoeg te ontdekken en de entree is gratis.

Behalve de prachtige omgeving die Grand Café Borg Nienoord siert, maakt ook het feit dat er regelmatig bruiloften worden georganiseerd dit de perfecte locatie voor een Bruidsbeurs. Dus bent u benieuwd wat de standhouders te bieden hebben en of de Borg uw trouwlocatie wordt, of bent u gewoon nieuwsgierig, dan bent u van harte welkom op de Bruidsbeurs van Zondag 22 maart.

   
Back to top button