Jonge Westerkwartierse ondernemers zonder werk door corona-lockdown organiseren oliebollen drive-thru

Tolbert/Leek – Kiran, Simona, Brent en Joren zijn allemaal kleine ondernemers en werknemers in de horecasector en evenementenbranche en zijn voornamelijk werkzaam in de gemeente Westerkwartier.

Door de coronacrisis zijn ze allemaal hun banen/opdrachten kwijtgeraakt. Om toch een beetje het hoofd boven water proberen te houden hebben ze een idee bedacht. Omdat niets meer hetzelfde is en heel erg veel leuke dingen niet door zijn gegaan hebben ze besloten om het jaar toch leuk af te sluiten!

Drive-tru
Ze hebben een oliebollen drive-thru georganiseerd. Dit volledig corona-proof en nét iets goedkoper dan de andere oliebollenkramen. Het doel is om van 28 tot en met 31 december een gezellige week te hebben en oliebollen te verkopen.

Bestellen
Samenwerking met Aardbeienkwekerij de Jong aan de Holm in Tolbert organiseren ze dit. Ze mogen gebruik maken van hun faciliteiten en kunnen zo echte verse oliebollen en appelbignets bakken en verkopen. Ook zullen ze de bestellingen rondbrengen in de omgeving.

De prijzen van de oliebollen en appelbeignets zijn:
1 Oliebol/ appelbeignet is €1,00 euro
5 Oliebollen/ appelbeignets is €4,00 euro
10 Oliebollen/ appelbeignets is €7,50 euro

Openingstijden en adres
De openingstijden zijn: 28 t/m 30 december van 10.00 tot 18.00 uur en op 31 december van 09.00 tot 18.00 uur. De drive-thru is te vinden bij Aardbeienkwekerij de Jong aan het Holmerpad nummer 15 in Tolbert.  Uiteraard is alles volledig corona-proof waaronder contactloos pinnen. Bezorgen doen ze vanaf 5 oliebollen of appelbeignets bij de mensen thuis.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button