Het is nooooooit saai op de sport-BSO Rodenburg!  

Leek – Speciaal voor sportievelingen van 7 jaar en ouder uit Leek is er een Sport-BSO. Door te sporten voel je je gezonder, fitter en sterker. Maar bij SKSG ligt de kracht van sporten in de sociale ontwikkeling.

Je leert bij SKSG samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en je eigen grenzen te verleggen. “Plezier in sport en bewegen staat bij ons voorop! Je bent lekker actief bezig en we gaan elke dag naar buiten. Daardoor zien we vaak mooie vriendschappen ontstaan”; aldus SKSG.

Sport-BSO Rodenburg zit in de kantine van Sportpark Rodenburg en is dé plek om je lekker uit te leven met sport en bewegen. Kinderen maken gebruik van alle faciliteiten van Sportpark Rodenburg en de omringende sportvelden. De enthousiaste sportmedewerkers bedenken hier iedere maand weer een nieuw, afwisselend programma. Met sporten waar je vaak nog nooit van hebt gehoord! Op de Jump-in! ladder zie je iedere maand welke activiteiten je te wachten staan. Met deze maand op het programma o.a. Mastermind, Levend Stratego en Hockeygolf. Daarnaast doen we ook heel veel leuke spellen, zoals Jachtseizoen: samen op jacht naar de ontsnapte boef!

Kom gratis een keertje meedoen!
Is je nieuwsgierigheid gewekt en wil je wel een keertje kijken of de sport-BSO iets voor je is? Bel ons, en dan kun je een middag meedoen. Ook goed om te weten: veel kinderen combineren de sport-BSO met de gewone BSO. Dus vind je 3 dagen sport te veel, dan kom je gewoon 1 of 2 dagen!

Foto’s: SKSG

   
Back to top button