Geen slaapplaatsen en boerenwagens toegestaan bij concert van Normaal

LEEK – Aanstaande zaterdag 5 december is in het Sportcentrum het allerlaatste (inmiddels uitverkochte) concert van Normaal in Leek waarvan de eerste set om 21:30 uur zal beginnen.

Bij voorgaande concerten kwamen vele bezoekers met boerenwagens naar Leek en sliepen op het terrein in caravans, campers, tenten en auto’s. Sportcentrum Leek heeft dinsdag enkele verordeningen ontvangen van de gemeente en heeft die als mededeling via Facebook naar buiten gebracht om de bezoekers te attenderen op sommige (nieuwe) afspraken. Waaronder het verbod op het creëren van slaapplaatsen en het overnachten op het terrein met bijvoorbeeld caravans, tenten of campers. Mocht je willen overnachten in Leek dan verwijst het Sportcentrum je door naar een camping in de buurt. Een andere verordening is dat er geen boerenwagens toegelaten worden, hierop zal gehandhaafd worden dus kom niet met een tractor naar Leek zaterdag. Deze verordeningen/afspraken zijn gemaakt om de orde/veiligheid te waarborgen. De deuren gaan zaterdag om 18.00 uur open.

Verder laten we er een mooi afscheidsfeest van maken en deel dit bericht graag zoveel mogelijk, zodat een ieder er van op de hoogte is.

Veel plezier en tot zaterdag namens Sportcentrum Leek.

   
Back to top button