In september gaat de zomer gewoon door op de Streekproductenmarkt Nienoord!

Leek – Eieren, paling, bekroonde worstsoorten, honing, kruiden en vergeet de lekkere ijsjes niet. Dit en nog veel meer tref je aan op de streekmarkt van zaterdag 2 september. Proef het verschil! Lokaal en direct van de bron.

Locatie: Landgoedboerderij Oosterheerdt, Oosterheerdtstraat 7 Leek.
Open van 10.00 tot 16.00 uur.

Kaasmakerij Hogendoorn komt met echte boerenkaas, traditioneel gemaakt van verse melk, direct van de koe in de kaasbak. Liefdevol gemaakt met behulp van de hele familie. Kaas die de tijd krijgt om natuurlijk te rijpen en tijdens het weide-seizoen; GRASKAAS. Tevens echte karnemelk en eerlijke volle yoghurt.

Yfke, Anthony en Feikje staan met zalven, crèmes en tincturen op basis van bloemen, kruiden en andere natuurlijke ingrediënten uit de regio op de markt.. De samenstelling met toevoeging van etherische oliën bevorderd het zelfhelend vermogen van het fysieke en mentale bij gebruik. De markt zien ze als plek om hun kennis te delen door variatie in aanbod, meerwaarde creatie en bewustzijn te delen van persoonlijke ervaring.

Het is altijd feest in de zomermaanden bij de ijskraam van Rianne’s IJsboerderij. Hoe mooi is het nu dat ook tijdens deze markt de kinderen onder begeleiding van een volwassene weer gratis een heerlijk ijsje kunnen scoren.

   
Back to top button