De Peter, Pieternel en Meindert show presenteert: Esther de Jong 

Zuidhorn –Donderdag 18 mei is Esther de Jong special guest bij de Peter, Pieternel en Meindert show. Tijdens deze zevende aflevering introduceren Peter, Pieternel en Meindert een nieuwe rubriek, waarbij op interactieve wijze een thema wordt gekozen voor de volgende show. U mag hier zeker uit concluderen dat er in september een derde seizoen van de show aanvangt.

Westerkwartierders Peter de Haan, Pieternel Teekens en Meindert Talma presenteren elke twee maanden een nieuw programma: om beurten brengen ze multimediale sets met liedjes, verhalen en spreekbeurten. Voor iedere show nodigen ze een special guest uit, waardoor u steeds verrast wordt met ander talent uit de regio.

Debuutalbum
Esther de Jong maakt Nederlandstalige dagboekmuziek. Haar teksten zijn nuchter met hier en daar een vleugje humor. Op 9 juni presenteert ze haar debuutalbum ‘ Even over leven’, uitgebracht door Excelsior Recordings in Poppodium Neushoorn (Leeuwarden).

Tickets 5 euro, reserveren via [email protected]. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met In ‘t Holt of met Pieternel Teekens via [email protected].

   
Back to top button