Goud, Zilver en Brons voor Tiga Leek

ASSEN/LEEK – zaterdag 19 november 2016 stonden 3 turnsters van Turnvereniging Tiga Leek op het podium tijdens de eerste turncompetitiewedstrijd voor de 1e en 2e divisie in district Noord.

Elsbeth Douma won het brons in de categorie Jeugd1 N3 wist zich te plaatsen voor de toestelfinales in mei op de onderdelen Sprong en Vloer. Marleen Eizenga wist het zilver te veroveren en Kirsten Bruinsma won het goud in de categorie Jeugd2. Marleen wist toestelfinaleplaatsen op Sprong en Balk te bemachtigen en Kirsten op Sprong, Brug en Balk.

Naast deze podiumplaatsen wisten zich nog meer turnsters zich te plaatsen voor de toestelfinales. Noa Kuperus (Instap N2) ,  Iris Tuinstra (Jeugd1 N3), Danique Huisjes (Jeugd2) en Marjolein de Haan (Senior) plaatsten zich op Vloer. Julia deVries (Junior) bemachtigde een finaleplaats op Balk.

Zaterdag 10 december 2016 hebben de 17 2e divisie turnsters van Tiga weer een kans om zich te plaatsen. Dit keer niet alleen voor de toestelfinales, maar ook voor de landelijke meerkamp.

Eerst zullen 14 van deze turnsters zich op zondag 27 november 2016 nog laten zien tijdens het TurnSchoolRijssenToernooi in Hellendoorn.

   
Back to top button