Kom griezelen op Landgoed Nienoord

LEEK – Het wordt griezelen op Landgoed Nienoord in het weekend van 31 oktober tot en met zondag 2 november. Zowel in het Zwemkasteel als het Familiepark is het feest. Wil je de ‘vriendelijke’ heks ontmoeten, luisteren naar een griezelverhaal of je zintuigen ‘griezellig’ laten prikkelen? Het kan allemaal, dus kom langs!

Halloweenzwemmen

Vrijdag 31 oktober organiseert het Zwemkasteel van 17.00-21.00 uur het jaarlijkse Halloweenfeest. Het Zwemkasteel wordt omgetoverd tot een spookkasteel waar spoken, heksen en vleermuizen de baas zijn! En bij de kassa word je ontvangen door een hele ‘vriendelijke’ heks… Verkleed je zo mooi en eng  mogelijk en jaag iedereen de stuipen op het lijf tijdens het Halloweenzwemmen. De kosten bedragen € 4,50 per persoon. Kom je mee griezelen?

Halloween in het Familiepark

De winteropening in Familiepark Nienoord gaan we griezelig van start op zondag 2 november. Kom langs  tussen 11.00 en 17.00 uur dan kan je luisteren naar griezel verhalen en je kunt je zintuigen ‘griezellig’ laten prikkelen door te voelen en te ruiken; griezelig of gezellig? Vind je het al spannend? Wij wel! De toegang is gratis.

Winteropening Familiepark

Ná 26 oktober kan je de hele winter iedere zondag tussen 11.00 en 17.00 uur in het Familiepark terecht. Kom na een frisse wandeling of speurtocht over het Landgoed genieten van een lekkere kop koffie of chocolademelk, terwijl de kinderen kunnen spelen, binnen én buiten. Een deel van het Familiepark is geopend en de toegang is gratis. Meer informatie over de winteropening vind je op www.landgoednienoord.nl.

   
Back to top button