Laatste thuiswedstrijd VEV’67-1

LEEK – Aanstaande zaterdag staat voor ons Eerste elftal alweer de allerlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma!

VEV’67-1 is nog volop in een spannende strijd verwikkeld om het kampioenschap in de 2e klasse I. Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag bedraagt de voorsprong op de naaste concurrenten Zuidhorn en Zeerobben, respectievelijk 2 en 4 punten met nog 2 wedstrijden te gaan.

Om 14:30 uur zal het fluitsignaal klinken en zal de wedstrijd tegen Zwaagwesteinde afgetrapt worden. Onze jongens staan op scherp en zij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk support rondom het veld om hen aan te moedigen zodat zij als winnaars van het veld kunnen gaan.

Alle (jeugd)leden die komen om het team van trainer Luitzen Nijboer aan te moedigen, willen we vragen om allemaal in VEV kleding/kleuren langs te lijn te verschijnen. Schreeuw ons Eerste elftal naar de overwinning!

Traditiegetrouw maken we er na afloop van de wedstrijd nog een feestje van, met goede muziek, lekkere hapjes, een drankje en (zoals het nu lijkt) prachtig weer.

Zaterdag is de toegang op sportpark Oostindie gratis! Komt allen en steun onze jongens!

Programmaboekjes met lotnummer voor de verloting zijn bij de entree te koop. Maak hiermee kans op mooie prijzen.

   
Back to top button