Van Panhuysschool in Leek druk doende met de E-waste race

Leek – Heb je oude (kleine) elektronische spullen over? Groep 6 van de Van Panhuysschool in Leek haalt alles graag gratis bij je op!

Ze hebben al heel veel spulletjes opgehaald en verzameld, maar er moet nog veel meer bij en wie heeft er thuis geen ongebruikte kabels liggen, of oude toetsenborden, een koffiezetapparaat dat het niet meer doet, een oude telefoon of tablet? Jullie vast allemaal. Volg onderstaande stappen en we komen de spullen graag bij u ophalen!

1. Ga naar de website ´www.ewasterace.nl´
2. Voer uw postcode in
3. Voer in wat u wilt dat wij komen ophalen
4. Voer in wanneer u thuis bent

Maar je mag de spullen ook brengen naar de school aan de Knip 1C in Leek. Lever het in bij de conciërge of in groep 6.

“Wij zijn er erg blij mee en het is ook nog goed voor het milieu. Wij leren met dit E-waste project dat het goed is om spullen te laten repareren, dat anderen mensen er nog blij mee zijn of dat je ze kunt recyclen. Vele andere scholen doen ook mee en wij strijden allemaal om een reisje naar Nemo in Amsterdam. En wie wil dat nu niet? En behalve dat wij druk zijn met spullen verzamelen, zoeken wij ook de media op, waar we punten voor kunnen krijgen, om duurzaamheid ook bij andere mensen onder de aandacht te brengen.” Laat de school weten.

De actie duurt nog tot 29 juni. Help je de Van Panhuysschool mee?

   
Back to top button