Loopgroep Nienoord legt 1272 kilometer af en haalt €520 op voor 3FM Serious Request LifeLine

Westerkwartier – Loopgroep Nienoord heeft 1272 km hardgelopen en/of gewandeld en daarmee 520 euro binnen gehaald voor 3FM Serious Request LifeLIne 2020.

Schoorvoetend werd begonnen aan een streefbedrag van 250 euro en totaal 500 km lopend binnen te halen. Het streefbedrag hebben ze gelaten voor wat het was en ze durfden nog wel die 500 km naar 1000 km te zetten.

De organisatie; “Wat een week hebben we achter de rug met deze actie. Op deze manier met elkaar verbinding zoeken omdat we nu even niet als groep samen kunnen trainen. En opeens werd STRAVA, de Website en onze mailbox het communicatiemiddel met als grote kartrekker 3FM op radio en tv.”

“We liepen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis en alle donaties worden ingezet om de zorgverleners te ondersteunen. Ook binnen onze loopgroep zijn er leden die werkzaam zijn in de zorg en corona van dichtbij meemaken. We hopen dat we met deze actie die leden moreel hebben kunnen ondersteunen. Door aan hun te denken tijdens ons hardlooprondje.”

3FM haalde €1.601.923 op en alle deelnemers liep daarbij twee keer, gezamenlijk, de aarde rond met ruim 80.000 km.

Loopgroep Nienoord was daar trots onderdeel van.

  • Dank voor de hardloop kilometers.
  • Dank voor de wandel kilometers.
  • Dank voor de donaties.
  • Dank voor de morele steun als doneren en lopen even niet lukte.
  • Dank voor het meedoen.

   
Back to top button