Gratis bijspijkercursus, rijvaardigheidstraining in de gemeente Leek

LEEK – Op maandag 24 oktober wordt er een rijvaardigheidstraining georganiseerd voor de inwoners van de provincie Groningen door het gehandicaptenplatform Leek, Gemeente Leek en Stichting Bevordering Verkeerseducatie in opdracht van Verkeerswijzer Groningen.

De training op 24 oktober begint om 13:30 uur en de verwachting is dat de training rond 16:30 uur is afgerond. De inloop is vanaf 13:15 uur. De rijvaardigheidstraining wordt georganiseerd in Dienstencentrum De Schutse aan de Oldenoert 32 te Leek.

Tijdens deze drie uur durende training worden de nieuwe verkeerssituaties- en regels doorgenomen, is er een workshop zintuigen in het verkeer en wordt er een praktijkrit gereden. De rijvaardigheidstraining kan beschouwd worden als een bijspijkercursus. Er zitten geen gevolgen voor uw rijbewijs aan vast.

Dankzij financiële bijdrage van Verkeerswijzer Groningen kunt u kosteloos deelnemen aan de rijvaardigheidstraining. Voor nadere informatie: http://www.stichtingsbv.nl/activiteit/rijvaardigheidstraining

Voor opgave:
Stichting Bevordering Verkeerseducatie
[email protected]
0512 – 544610

Verkeerswijzer Groningen is een initiatief van het Verkeer- en Vervoerberaad Groningen (VVB). In het VVB zetten overheden en hun partners in Groningen zich onder meer in voor verbetering van de verkeersveiligheid. U kunt aan bijna alle activiteiten kosteloos deelnemen. Op de website ‘verkeerswijzergroningen.nl’ vindt u informatie en wordt u wijzer in het verkeer. Ook kunt u zich voor verkeerseducatie-activiteiten aanmelden (kijk bij ‘producten’): www.verkeerswijzergroningen.nl.

   
Back to top button