Onderlinge wedstrijden en speciale training bij Tiga in Leek

Leek – Afgelopen zaterdag was er een speciale training voor de recreatie gymnasten. In deze speciale training kregen alle gymnasten de kans om te laten zien wat ze kunnen.

Oudere turnsters en juryleden gaven de gymnasten complimenten. Na 2 gezellige, leuke en leerzame uren kregen 20 gymnasten een diploma vol met complimenten.

Maandag waren de onderlinge wedstrijden voor de selectie dames en turnen plus. In de eerste wedstrijd kwam de onderbouw, middenbouw en turnen plus in actie. Hierbij ging het goud naar: Eline, Lotte, Marit en Marit. Het zilver was voor: Anna Lynn, Lieke, Sophia en Merle. Het brons was voor: Heran, Julia, Meintje en Margo

In de tweede wedstrijd kwam de laatste groep van de middenbouw en de bovenbouw meiden in actie. Het goud was voor: Sophie, Denise, Ilena en Mirthe. Zilver was er voor: Marit, Jojanneke, Iris en Moniek. Het brons was voor Iris, Bette, Nikita en Amber. Selma en Nila waren beide net 4e.

Iedereen heeft het erg goed gedaan en de trainsters zijn trots op de turnsters. Bedankt voor alle hulp van de jury, oudere turnsters, bestuur en vrijwilligers!

   
Back to top button