Het Oogcafé Westerkwartier houdt 23 maart weer een bijeenkomst in Leek

Leek – De Oogvereniging Regiogroep Groningen organiseert aanstaande woensdag, 23 maart tussen 14:00 uur en 16:00 uur weer hun Oogcafé Westerkwartier in De Schutse te Leek.

Het Oogcafé Westerkwartier is een leuke ontmoetingsplaats voor mensen met minder of geen zicht. Het Oogcafé gaat woensdag uiteraard weer gezellig en interessant worden. “We hebben even geen thema, maar we kunnen het natuurlijk over van alles hebben.” Onder andere over de gemeenteraadsverkiezingen. Het was namelijk mogelijk om met de stemmal te stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van vorige week.

Stemmal
Bert van Oogvereniging Regio Groningen heeft namens de Oogvereniging vorig jaar al hiervoor actie gevoerd om mensen met minder of geen zicht toch zelfstandig en met stemgeheim te kunnen stemmen. Door deze actie is de stemmal wel in het Westerkwartier beland. Oogvereniging Regio Groningen is daarom benieuwd of je ook gebruik hebt gemaakt van de stemmal. De stemmal lag in het gemeentehuis in Leek.

Oogcafé
Dit zou één van de onderwerpen kunnen zijn. Maar uiteraard zijn al je vragen die je mogelijk hebt van harte welkom. Oogvereniging Regio Groningen heeft in ieder geval wel een mooie mededeling, over het Oogcafé van 25 mei. Dat duurt nog wel even, maar het is zo interessant, dat we het nu alvast willen aankondigen tijdens ons café van woensdag.

Heb je zin in een leuke, gezellige en interessante middag, kom dan naar het Oogcafé Westerkwartier op 23 maart.

Praktische informatie:
Activiteit: Oogcafé Westerkwartier georganiseerd door Oogvereniging Regio Groningen.
Datum: 23 maart 2022.
Tijd: 14:00 tot 16:00 uur, inloop vanaf 13:30 uur.
Locatie: De Schutse.
Adres: Oldenoert 32, 9351KP Leek.
Kosten: €2,-, koffie en/ of thee inbegrepen.
Aanmelden is niet meer verplicht, maar het kan uiteraard nog wel. Stuur een mailtje naar Bert Zwart, [email protected] of bel 06-22244716.

   
Back to top button