Trotse dames van VV Zevenhuizen presenteren pikante kalender (Video)

ZEVENHUIZEN – Vanavond was het dan zo ver, na weken van voorbereiding, fotoshoots en in spanning afwachtten wat het eindresultaat zou worden is de kalender door de dames van VV Zevenhuizen vanavond gepresenteerd. Ruim vóór half acht stond de hele voetbal kantine van de sportclub vol met gasten die bij de presentatie aanwezig wilden zijn.

Nieuw tenue
Eerst werden de dames verrast door zwarte pieten die cadeautjes mee hadden gebracht met daarin voor alle dames een nieuw voetbaltenue.

Hans Nijland en Maikel Kieftenbeld
Nadat de dames zich in het nieuwe tenue hadden gehesen kwamen Hans Nijland en Maikel Kieftenbeld van FC Groningen het podium op die de verschillende praatjes hadden gehouden over onder andere hoe geweldig ze het vonden dat de dames dit initiatief hebben genomen om voor de Stichting Make a Wish een kalender te maken en de opbrengsten daar aan te doneren. Ook werden er een aantal soms gevoelige vragen aan beide heren gesteld waarvan de antwoorden voor vele lachwekkende momenten zorgden. De dames van VV Zevenhuizen zijn door Hans uitgenodigd om de bekerwedstrijd op 17 december van FC Groningen tegen Volendam in Volendam als VIP gasten bij te wonen, en daar zal dan ook het bedrag overhandigd worden aan Make a Wish.

Veiling t-shirts
Nadat VV Zevenhuizen hun t-shirt en een kalender hadden geveild aan Hans voor een prachtig bedrag van €200 werd een t-shirt van FC Groningen met alle handtekeningen van de spelers er op geveild die de club voor €200 heeft gekocht waardoor er alweer 400 euro bij de donatie kwam.

Kalenderfoto’s
Het belangrijkste van de kalender zijn natuurlijk de foto’s die er in staan. Dit alles is verzorgd door Linda Douwsma van Douwsies fotografie die samen met de dames met veel enthousiasme deze prachtige plaatjes gemaakt heeft. De foto’s die in de kalender staan zijn stuk voor stuk geshowd door Linda Douwsma samen met Sianne Alkema van VV Zevenhuizen.

Donaties
Aan het einde van de presentatie kwamen twee mannen van de Carbidboys in Zevenhuizen op het podium met het bericht dat ook zij het geweldig vinden wat de dames gepresteerd hebben en dat ze hier graag aan mee willen werken, dus hebben zij besloten de fooi pot volledig te doneren aan Stichting Make a Wish. Na de Carbidboys kwamen er een aantal dames op het podium van De Wilperboys die het ook super vinden dat de dames dit gedaan hebben en ook zei hebben een donatie gedaan.

Make a Wish
Door het kopen van deze unieke kalender steunt u de dames van VV Zevenhuizen en stichting Make a Wish. Stichting Make A Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Kalender kopen?
In de voorverkoop zijn er al ruim 320 kalenders verkocht maar na vanavond zullen dat er al snel vele honderden meer worden. De eerste kalenders zijn als kleinigheidje overhandigd aan Hans en Michael Het is een verjaardagskalender zonder een jaartal erop vermeldt zodat de kalender in lengte van jaren kan worden gebruikt. Elke maand vindt u een mooie foto met daarop verschillende dames. De foto’s zijn gemaakt op diverse locaties met veel humor en een beetje spanning. Wilt u nu een kalender bestellen, dan kan dit voor maar €10,- per stuk. Stuur dan een mail met het aantal kalenders en met uw naam, adres en woonplaats naar [email protected].

Update 4-12-2014: Gisteravond is er voor ruim €900 aan kalenders verkocht in de Sportkantine.

‘Met zo’n kalender vergeet je nooit meer een verjaardag!’

Voor meer foto’s zie het album.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl
Video: Uitzending RTV Noord

   
Back to top button