Olympische turners komen naar Leek voor het Turngala

LEEK – Op 5 november a.s. zal het Turngala Leek tot de nok toe gevuld zijn met enthousiaste bezoekers die komen kijken naar de voorstellingen van de landelijke turntoppers.

Bekende toppers als Sanne Wevers, die onlangs goud won op de olympische spelen in Rio, zullen aanwezig zijn naast haar tweelingzus Lieke Wevers en Celine van Gerner maar ook topturner Yuri van Gelder zal aanwezig zijn naast een aantal andere landelijke turnheren. De meeste Rio gangers zijn allen aanwezig in Leek om er een groots turnfeest van te maken.

Naast alle turners is ook de top van de acrogymnastiek te vinden, dans, showacts, optredens van finalisten uit de televisieprogramma’s Holland’s Got Talent en Superkids  waardoor het geheel tot een grote show wordt samengevoegd waarbij het publiek zich ruim twee uur lang kan vergapen aan de meest bijzondere acts. Een mix van theater, cirque du soleil en turnen maakt het tot een entertainende show.

Dat bijna de hele landelijke top aanwezig is, is ook te merken in de kaartverkoop. Al bijna de helft van de kaarten is verkocht waardoor de organisatie ook aangeeft niet te lang te wachten met het kopen van kaarten als je graag heen wilt om teleurstellingen te voorkomen.

Het Turngala Leek vindt plaats op zaterdag 5 november 2016 met een show om 14.30 uur en een show om 19.30 uur. Voorafgaand aan de shows is er een beweegplein geopend waar iedereen gratis mee kan doen aan diverse verschillende disciplines binnen de gymsport onder deskundige begeleiding. Tevens zullen er voorselecties worden gehouden voor de landelijke programma’s Holland’s Got Talent en Superkids en zijn er diverse standhouders aanwezig die gerelateerd zijn aan de gymsport.

Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via www.turn-gala.nl of www.vanplan.nl en kosten  € 15,00 per stuk.

   
Back to top button